grup classe

grup classe

dijous, 19 de maig del 2011


Dins de la Setmana Lectora, l'alumnat d'educació infantil, va conèixer i treballar la rondalla "HISTÒRIA D'UN MIG POLLASTRE" a partir d'un teatre que les mestres d'infantil van presentar de manera original i divertida.
Com a treball manual es vam fer una titella molt graciosa del personatge protagonista de la nostra rondalla EL MIG POLLASTRE.

La setmana passada va tindre lloc a la nostra escola la XIII SETMANA LECTORA dedicada a ENRIC VALOR I VIVES ( nascut a Castalla, Alacant al 1911).
Els nostres alumnes van tindre l'oportunitat de conèixer diferents rondalles recopilades per Enric Valor a les nostres terres. Vam fer teatre, titelles, lectures..... i tots es vam fer un punt de llibre d'algún personatge de les diferents rondalles.

dimecres, 18 de maig del 2011

PARC ADAI

A PRINCIPI DEL MES DE MAIG, TOTS ELS XIQUETS I TOTES LES XIQUETES D'INFANTIL DE L'ESCOLA SOLER I GODES DE CASTELLÓ VAM ANAR AL PARC ADAI DE NÀQUERA.
EL VIATGE D'ANADA VA SER UN POC MOGUT, ESTAVEM TOTS TAN NERVIOSOS QUE UNS POCS ES VAN MAREJAR.
QUAN VAM ARRIBAR AL PARC ADAI ENS ESTAVEN ESPERANT UNES PRINCESES I UNS CAVALLERS, QUE ENS VAN ACOMPANYAR DURANT TOT EL DIA EN LA NOSTRA AVENTURA.
ENS VAM FER UNA CORONA, VAM MONTAR A CAVALL, ENS VAM FER UN ESCUT, ENS VAN CONTAR UN CONTE I ENS VAM DISFRESSAR, VAM ESCALAR, VAM CANTAR, DINAR RIURE......
ENS HO VAM PASSAR SUPER BÉ!

dimarts, 3 de maig del 2011

LA MONA DE PASQUA




ACÍ TENIU LA MONA QUE VAM FER A LA CLASSE, COM NO TENIM FORN A L'ESCOLA , VAM IMPROVISAR...
COM LA VAM FER?
UN DONUT
UN OU DE COLORS
CONFITS DE XOCOLATA
QUÈ BONA LA MONA!!!!!

dilluns, 2 de maig del 2011